Curs 2012-2013

Estem a punt d’encetar un nou curs. Enguany continuarem desenvolupant el projecte eduCAT; per això, tal i com ja hem anat fent en cursos anteriors, a l’àrea de Música utilitzarem diversos recursos en líniaentorns virtuals d’ensenyament i aprenentatge: la plataforma Weeras, on hi trobaràs els llibres digitals de totes les assignatures del curs, amb els continguts i activitats en línia que hauràs de treballar; el Moodle, on organitzem el treball i continguts a assolir, i el Blog del departament de Música: http://blocs.xtec.cat/jvvmusica/ i altres blogs d’alumnes, on s’hi pengen posts i materials que heu elaborat vosaltres, com el DicMus (diccionari musical): http://dicmus.blogspot.com.es/.

Per accedir al Moodle del nostre centre cal que estiguis registrat al portal de l’institut. Recorda, també, que hi ha dues opccions per accedir al Moodle: des de l’institut (sense connexió a Internet): http://192.168.0.5/mooDIURN, i des de fora de l’institut (cal Internet): http://ies-jvicensvives.xtec.net/mooDIURN/login/index.php.

També utilitzarem les eines de treball compartit en línia de Google Docs, gràcies al correu electrònic d’alumne del centre: usuari@jvvgirona.eu , i a més de les eines i recursos digitals, utilitzarem instruments acústics com la flauta de bec soprano (marca Hohner model Melody, referència 9508, de plàstic i amb la funda verda).

Esperem que aquest nou curs arrelin els coneixements que heu anat assolint en cursos anteriors i es desenvolupin per poder-vos endinsar una mica més en la comprensió i gaudi del meravellós món de la música.

Comments are closed.

Post Navigation