XVII Trobada de Corals

Demà, els alumnes de les optatives de Música 1r i 2n d’ESO i de 1r de Batxillerat del nostre institut Jaume Vicens Vives participaran a la trobada anual de Corals d’Educació Secundària de Catalunya que enguany es realitzarà a Manresa.
+info: participació de l’institut Jaume Vicens Vives (Girona) en altres edicions. (Foto: XI Trobada, a Girona).
Aquesta serà la XVII edició i l’organitzen el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Manresa, els Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central i els Serveis Educatius del Bages amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Serem més de 4.800 alumnes de 124 de centres educatius de secundària de tot el país acompanyats per una orquestra formada per més de 200 estudiants d’instituts i del Conservatori de Manresa. També es comptarà amb la participació especial del grup Gossos, de Manresa amb els que tots els cors de secundària en cantaran la seva versió de la cançó de Carole King: “You’ve got a friend” (1971) que James Taylor la va popularitzar gràcies al seu cover. Gossos la van adaptar al català com a “Tens un amic”.

+ info: grup de rock català Gossos

+ info: text en anglès i traducció al català

 Carole King, autora d’aquesta cançó guanyadora del Grammy de 1971

Versió de James Taylor, 1971

Vídeo: versió de 1997 de The Brand News Heavies

També s’interpretaran altres versions vocals. Veieu més informació AQUÍ.

Comments are closed.

Post Navigation