El valor de l’amistat

En aquestes diades nadalenques penso que és un moment immillorable per reflexionar sobre el valor de les coses que tenim i les que no tenim, i de donar importància a aquelles que realment en tenen. L’amistat n’és una d’elles. I si no, què me’n dieu d’aquest vídeo?

“Zeus i Roxanne” (1997), amb música de Vangelis

  

Heu vist com malgrat les diferències, preval l’amistat?

 + info: fitxa tècnica de la pel·lícula

Per si no ho sabíeu, no us penseu que el gos sigui d’una raça qualsevol, no. És un Podenc portuguès. És una raça de gos molt antiga que provablement va ser importada a la Península Ibèrica pels fenicis o pels romans. La raça original es va anar modificant fins a l’actual. És una animal de cacera que en el s. XV s’utilitzava en els vaixells de càrrega portuguesos per capturar rates. 

Que passeu un Bon Nadal!

P. Gràcies a en Jordi Romero, ex-company de l’institut Jaume Vicens Vives, que ens permet compartir amb nosaltres aquesta i altres exquisideses audiovisuals.

Comments are closed.

Post Navigation